انشا درمورد دندان

فال روزانه

دندان

در مقاله زیر شما می توانید اطلاعات زیادی را درمورد پوسیدگی دندان و نحوه ی مراقبت از دندان را بخوانید ،که با کمک این مطالب توانایی نوشتن یک انشا خوب درمورد دندان را  بدست می آورید:

ساده‌ترین روش برای پیشگیری از پوسیدگی از دندان

مراقبت از دندان‌ها شامل مسواک زدن و استفاده از نخ دندان بطور کامل و روزانه و مراجعه منظم به دندان پزشک برای بررسی دندان‌ها لازم است.

دکتر نشاط، دندانپزشک گفت: حالت ایده ال این است که هر کسی دندان هایش را بعد از هر وعده غذایی اصلی یا میان وعده مسواک بزند. اما هدف عملی‌تر، مسواک زدن حداقل دو بار در روز به هنگام صبح و قبل از رفتن به بستر و کشیدن نخ دندان حداقل یک بار در روز است.

وی تاکید کرد: کلید داشتن عادات خوب مراقبت از دندان، آموزش آن از دوران کودکی است. کودکان خودتان را به مسواک زدن منظم، حتی قبل از درآمدن کامل دندان ها عادت دهید. مواد خوراکی مانند آب نبات، مغزهای گیاهی پوشیده شده با شکلات، غلات خشک و میوه‌های خشک شده به دندان‌های شما می چسبند. بنابراین سعی کنید در عرض ۲۰ دقیقه پس از مصرف آنها دندان ها را مسواک بزنید.

وی خاطر بیان کرد: همچنین برای دانش آموزان استفاده از دهان شویه فواید بسیاری دارد و این می تواند شامل تمامی افراد و نه تنها فقط دانش آموزان مدرسه‌ای باشد. باید برای استفاده از دهان شویه ابتدا مسواک زد. زیرا مسواک زدن غذاها و پلاک‌های میکروبی را از سطح دندان‌ها و لثه‌ها برمی‌دارد و سطح آنها را آماده پذیرش مواد دهان شویه می‌کند.

این پزشک ادامه داد: همچنین می توانید مقدار کافی از دهان شویه را مطابق دستوری که روی بطری نوشته شده یا به این صورت که مقداری از آن را درون درب بطری دهان شویه ریخته و در دهان بریزید. سپس این مقدار از دهان شویه را در دهانتان با فشار بچرخانید تا با تمام سطوح دندان ها و لثه ها و سطوح بین دندانی تماس یابد. سپس بعد از ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه باقیمانده دهان شویه را بیرون بریزید.

وی افزود: یکی از مواردی که اکثرا افراد به آن توجه نمی کنند این است که باید پس از مصرف دهان شویه حداقل به مدت نیم ساعت دهانتان را نشویید، غذا نخورید و مایعات ننوشید. این هم فراموش نشود که از چه نوع دهان شویه ای استفاده می کنید.

نشاط تصریح کرد: برای مثال یک دهان شویه نامرغوب، دهان شویه کلرهگزیدین است که استفاده از این دهان شویه در زمان کوتاه مشکلی برای دهان و دندان هایتان ایجاد نخواهد کرد. ولی در بلند مدت باعث پدید آمدن رنگ قهوه ای روی دندان ها و پرکردگی‌های هم رنگ دندان ها و همچنین مخاط دهان و زبان شما می شود.

وی اضافه کرد: برای اینکه به سلامت دندان‌هایتان کمک کنید، از مسواک‌های ارزان قیمت نامرغوب زبر استفاده نکنید. زیرا مسواک زبر از جمله محصولات بهداشتی دهان و دندان است که باید از جا مسواکی منزلتان دور بیندازید. مسواک زبر مخصوصا برای افراد سیگاری توصیه نمی‌شود. زیرا الیاف زبر آن باعث سایش و حساسیت دندان و تحریک لثه می شود.

نشاط در پایان افزود: همچنین از خلال دندان استفاده نکنید. زیرا خلال دندان وسیله مناسبی برای تمیز کردن فاصله بین دندان‌ها نیست و به جای آن از نخ دندان استفاده کنید. به این نکته هم توجه داشته باشید که دندان‌های افراد سیگاری به مرور فاسد می‌شوند.

خوراکی‌های نامهربان با دندان

دندان‌های سالم و سفید یکی از عناصر اصلی لبخندی زیبا محسوب می‌شوند. رژیم غذایی و بهداشت دهان و دندان از جمله عوامل تاثیرگذار اصلی بر سلامت دندان‌ها هستند.

به گزارش ایسنا، عصر ایران به نقل از «ریدرز دایجست» نوشت: «برخی خوراکی‌ها بدون این که حتی متوجه باشید می‌توانند لبخند زیبای شما را نابود کنند. در ادامه با برخی از آنها که حتی ممکن است بیشتر از آب‌نبات‌ها به دندان‌ها آسیب برسانند، بیشتر آشنا می‌شویم.

میوه های خشک

به گفته استیون استفاناک، استاد علوم دهان و دندان در دانشگاه میشیگان، مصرف میوه خشک شبیه خوردن آب‌نبات است. میوه‌های خشک چسبنده بوده و از محتوای قند بالایی برخوردار هستند. این به معنای آن است که قند بین دندان‌ها گرفتار می‌شود که شرایطی عالی برای بروز پوسیدگی دندان است. به جای میوه‌های خشک از نمونه‌های تازه استفاده کنید.

نوشابه

جای شگفتی نیست که نوشابه همدم خوبی برای دندان‌های انسان محسوب نمی‌شود. یک قوطی نوشابه دارای ۳۹ گرم قند است که تقریبا معادل ۱۰ قاشق چایخوری می‌شود اما این تنها مشکل موجود نیست. نوشابه بسیار اسیدی است و اسید می‌تواند مینای دندان را از بین ببرد. شرایط زمانی وخیم‌تر می‌شود که هر روز نوشابه مصرف کنید زیرا مواجهه دندان‌ها با قند و اسید افزایش می‌یابد.

آبمیوه

همانند نوشابه، آبمیوه‌ها نیز می‌توانند اسیدی باشند و اغلب دارای قند افزوده هستند که گاهی اوقات تا ۱۰ قاشق چایخوری نیز می‌رسد. قند باکتری‌های مضر موجود در دهان را تغذیه می‌کند که می‌تواند موجب پوسیدگی دندان شود. شما می‌توانید آبمیوه‌های طبیعی را جایگزین نمونه‌های تجاری کرده و برای کاهش قند طبیعی موجود در آنها از آب برای رقیق کردن استفاده کنید.

سس پاستا

گوجه فرنگی یک ماده غذایی سالم و مفید محسوب می‌شود اما محصولی اسیدی نیز است. مصرف سس گوجه فرنگی به همراه اسپاگتی می‌تواند آسیب وارده به مینای دندان را دو برابر کند. سس اسیدی می‌تواند مینای دندان را از بین ببرد و کربوهیدرات‌های موجود در پاستا نیز باکتری‌هایی را که موجب پوسیدگی دندان می شوند، تغذیه می‌کند. مصرف پاستا به همراه پنیر یکی از جایگزین‌هایی است که می‌توانید مد نظر قرار دهید.

آب بطری شده

حتی آب ساده نیز ممکن است حاوی برخی مواد معدنی باشد که برای بهبود عطر و طعم به آن اضافه شده‌اند و این می‌تواند اسیدیته را افزایش دهد. در حقیقت آب‌های بطری شده می‌توانند به اندازه قهوه یا چای اسیدی باشند. محصولاتی که واژه مقطر روی آنها وجود دارد کمتر اسیدی هستند زیرا تقطیر تعادل PH را کاهش می‌دهد و وضعیت خنثی‌تری ایجاد می‌کند. همچنین شما می‌توانید از بطری یا قمقمه‌هایی با قابلیت استفاده مجدد بهره برده و آن را با آب لوله‌کشی پر کنید.

سرکه سیب

سرکه سیب به واسطه فواید سلامت و ویژگی‌های سم‌زدایی خود شناخته شده است اما ممکن است متوجه نباشید که اسیدیته بالای آن می‌تواند به مینای دندان‌ها آسیب وارد کند. اگر سرکه سیب در رژیم غذایی شما جای دارد، همواره آن را با آب رقیق کنید، به یک باره نوشیده و پس از مصرف نیز دهان خود را با آب شستشو دهید.

قهوه، چای، فراپه

قهوه و چای ممکن است سطوح انرژی شما را افزایش دهند اما دوست خوبی برای دندان‌ها نیستند. هر دو نوشیدنی اسیدی و ادرارآور هستند که به معنای آن است که می‌توانند موجب خشکی دهان شوند. بزاق یک سیستم طبیعی برای شستشوی هر چیزی است. زمانی که با کمبود بزاق مواجه هستید، احتمال مواجهه با پوسیدگی دندان و بیماری لثه افزایش می‌یابد. فراپه نیز به واسطه قند افزوده موجود در آن گزینه بدتری نسبت به چای و قهوه محسوب می‌شود. خبر خوب این است که شستشوی دهان پس از مصرف به محافظت از دندان‌ها کمک خواهد کرد.

ویتامین‌های پاستیلی

ویتامین‌های پاستیلی حاوی قند هستند و محصولاتی چسبنده محسوب می‌شوند. از این رو به راحتی بین دندان‌ها گیر کرده و می‌توانند موجب پوسیدگی آنها شوند. ویتامین‌هایی که قابل بلع هستند یا حداقل نمونه‌هایی را که با جویدن خرد می‌شوند، انتخاب کنید.

چیپس‌های طعم‌دار

تکه‌های تیز چیپس می‌توانند موجب بریدگی در لثه‌ها شوند و کربوهیدرات‌های پالایش شده نیز می‌توانند باکتری‌های مضر در دهان را تغذیه کنند اما طعم‌دهنده‌ها که اغلب اسیدی هستند همانند یک کاغذ سمباده روی دندان‌ها عمل می‌کنند. هر چه میزان طعم‌دهنده بیشتر و قوی‌تر باشد با دندان‌ها نامهربان‌تر خواهد بود. پاپ کورن تهیه شده به روش هواپز یا مقداری مغز خوراکی گزینه‌های بهتری نسبت به چیپس‌های طعم‌دار هستند.

آب‌نبات‌های مخصوص سرفه

آب‌نبات‌های مخصوص تسکین سرفه می‌توانند همانند آب‌نبات‌های معمولی به دندان‌های انسان آسیب وارد کنند. استفاده بیش از حد از این محصولات می‌تواند موجب پوسیدگی دندان‌ها شود.

الکل

نوشیدنی‌های الکلی می‌توانند به دندان‌های انسان آسیب برسانند. در کنار کربوهیدرات‌ها که باکتری‌ها را تغذیه می‌کنند، محصولی مانند آبجو با افزودن کربنات اسیدی می‌شود که مینای دندان‌ها را از بین می‌برد. شراب نیز می‌تواند از محتوای قند بیشتر از انتظار برخوردار باشد. جدا از قند، نوشیدنی‌های الکلی می‌توانند موجب خشکی دهان شوند که محیط را برای بروز پوسیدگی دندان و بیماری لثه فراهم می‌کند.

یخ

سختی یخ عاملی است که می‌تواند به دندان‌ها آسیب وارد کند. جویدن یخ می‌تواند به راحتی موجب ترک خوردن دندان‌های انسان شود.

نوشیدنی‌های انرژی‌زا و ورزشی

به رغم نام‌های خود که مفید و سالم به نظر می‌رسند اما نوشیدنی‌های انرژی‌زا و ورزشی سرشار از قند و اسیدها هستند که اتحادی خطرناک در برابر دندان‌ها ایجاد می‌کنند. بسیاری از این نوشیدنی‌ها حاوی ماده‌ای چسبنده هستند تا رنگ به صورت یکنواخت در نوشیدنی پخش شود. در نتیجه، قند و اسید برای مدت زمان طولانی‌تری روی دندان‌ها باقی می‌ماند. آب ساده جایگزینی خوب برای این قبیل نوشیدنی‌هاست.

ماست

ماست چگونه می‌تواند برای دندان‌ها مضر باشد؟ اگر ماست ساده مصرف کنید، مشکلی وجود ندارد. ماست ساده حاوی پروبیوتیک‌ها و کلسیم است که برای سلامت دهان و دندان نیز مفید هستند اما بسیاری انواع ماست، حتی نوع یونانی، حاوی افزودنی‌های دیگر هستند که مقدار بسیار زیادی قند و اسید را به ترکیب اضافه می‌کنند.

از دندان‌های شیری محافظت کنید

متخصص دندانپزشکی عمومی گفت: بهداشت دندان‌های شیری به جهت اینکه در ایجاد فضای لازم برای رویش دندان‌های دائمی مهم هستند باید جدی گرفته شود.

مژگان میرشفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی، با تاکید بر اینکه قبل از آغاز رویش دندان در کودکان حتما برای معاینه به متخصص دهان و دندان و دندانپزشک مراجعه شود، اظهار کرد: لازم است در این دوران والدین نسبت به بهداشت دهان و دندان فرزندان خود حساسیت بسیار بالایی داشته باشند.

وی افزود: قبل از آغاز رویش دندان‌ها لازم است که والدین بعد از هر بار مصرف غذا توسط کودکان با گاز استریل مرطوب سطح لثه‌ها را تمیز کنند. آغاز شش ماهگی زمان رویش اولین دندان کودک است که در این شرایط توصیه می‌شود با مسواک انگشتی یا گاز استریل مرطوب سطح دندان‌ها بعد از صرف هر وعده غذایی تمیز شود.

این کارشناس دهان و دندان مرکز بهداشت استان مرکزی با بیان اینکه معمولا رویش دندان‌های شیری تا ۲.۵ سالگی به پایان خواهد رسید، گفت: دندان‌های شیری اهمیت بالایی برای کودک دارد و علاوه بر اینکه نقش موثری در جویدن غذا و زیبایی کودک دارند در رشد و تکامل استخوان‌های صورت نیز مهم و در حفظ فضای لازم برای رویش دندان‌های دائمی حائز اهمیت هستند.

وی اضافه کرد: اگر بهداشت دندان‌های شیری مورد توجه قرار نگیرد شاهد بی‌نظمی‌هایی در رویش دندان‌های دائمی خواهیم بود که رفع این مشکل مستلزم صرف وقت و هزینه بسیار زیاد برای بهبود وضعیت دندان‌هاست.

وی عدم توجه والدین به بهداشت دهان و دندان و دندان‌های شیری را در مواقع خاص منجر به بیرون زدن یا داخل رفتن فک کودک عنوان کرد و گفت: جلوگیری از بروز این مشکلات منوط به در نظر گرفتن بهداشت دهان و دندان است و باید بعد از هر بار مصرف غذا حتما مسواک استفاده شده یا حداقل دهان و دندان‌ها با آب شستشو داده شوند.

میرشفیعی در خصوص مصرف فلوراید در کودکان گفت: مصرف فلوراید عموما از سه سالگی به بعد توصیه می‌شود، اما نوع جدیدی از فلوراید صرفا در محیط دندانپزشکی توسط دندانپزشک و در مراکز بهداشت و مطب‌ها استفاده می‌شود و تحمل آن برای کودکان ساده‌تر است.

وی ادامه داد: عموما مناطقی که فلوراید آب شرب آنها کمتر از ۰.۷ است در اولویت فلورایدتراپی هستند و هر شش ماه یکبار وارنیش فلوراید در این مناطق انجام می‌شود اما، استفاده از ژل فلوراید که تحمل آن برای کودک سخت‌تر است از شش سالگی توصیه می‌شود.

این متخصص دندانپزشکی عمومی به فواید استفاده از فلوراید اشاره کرد و گفت: استفاده از فلوراید استحکام دندان را به دنبال داشته و مقاومت دندان را نسبت به پوسیدگی بالا می‌برد.

وی فلورایدتراپی را برای افراد زیر ۱۲ سال توصیه کرد و گفت: به واسطه اجرای طرح تحول نظام سلامت طرح فلورایدتراپی به صورت رایگان برای کودکان زیر ۱۲ سال در مراکز بهداشت انجام می‌شود.

چند توصیه برای انتخاب خمیردندان مناسب

خمیردندان مناسب نقشی حیاتی در سلامت دهان و دندان‌ها دارد اما انتخاب بهترین نوع خمیردندان می‌تواند اندکی دشوار باشد.

به گزارش ایسنا، رعایت بهداشت دهان نه تنها برای سلامت دندان‌ها و لثه‌ها و همچنین جلوگیری از بوی بد دهان ضرورت دارد بلکه روی سلامت سایر اعضای بدن نیز تاثیرگذار است.

در این مقاله چگونگی انتخاب مناسب‌ترین خمیردندان با توجه به نیازها و اولویت‌های فردی توضیح داده شده که به شرح زیر است:

۱) توجه به مقدار فلوراید خمیردندان: فلوراید یک ماده معدنی طبیعی است که از مینای دندان محافظت کرده و با پوسیدگی دندان مبارزه می‌کند. کارشناسان فلوراید موجود در خمیردندان و آب آشامیدنی را به عنوان درمانی ایمن و موثر شناخته‌ و انجمن دندانپزشکی آمریکا (ADA) این ماده را جزیی ضروری در خمیردندان اعلام کرده‌ است. با این حال برخی افراد ترجیح می‌دهند از فلوراید موجود در خمیردندان‌ها و آب‌های آشامیدنی دوری کنند. در این صورت می‌توان از خمیردندان‌های طبیعی بدون فلوراید موجود در بازار استفاده کرد.

افرادی که دندان‌های حساسی دارند بهتر است از خمیردندان‌های سفیدکننده حاوی مواد شیمیایی استفاده نکنند زیرا این نوع از خمیر دندان‌ها می‌توانند حساسیت را بیشتر کنند ۲) توجه به تایید سازمان‌های بهداشتی: توجه به مهر تاییدیه سازمان‌های بهداشتی و دیگر سازمان‌های مربوطه در بسته‌بندی خمیردندان‌ها اهمیت بسیاری دارد. این مهر تایید به این معنی است که خمیردندان با الزامات سختگیرانه این سازمان‌ها مطابقت داشته و حاوی فلوراید و دیگر مواد فعال برای بهبود سلامت دهان‌ و دندان‌ها بوده، مواد طعم‌دهنده‌ای مانند شکر که باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود نداشته و شواهد علمی کافی دال بر ایمن و موثر بودن آن موجود است.

۳) خواندن برچسب خمیردندان: توصیه می‌شود برچسب خمیردندان‌ها را پیش از خرید با دقت بررسی کنید چرا که همه انواع خمیردندان‌ها برای همه افراد مناسب نیستند. به عنوان مثال برخی از این محصولات برای کودکان مناسب نیستند. تولیدکنندگان باید وجود هر گونه طعم دهنده یا شیرین کننده در خمیردندان‌ها را در برچسب‌های این کالا اطلاع‌رسانی کنند. آگاهی از مواد تشکیل دهنده به افراد اجازه می‌دهد در صورتی که به هر نوع ماده شیمیایی خاص حساسیت داشته باشند از خریدن محصول اجتناب کنند. مواد تشکیل دهنده متداول در خمیر دندان‌ها شامل ساخارین (نوعی شیرین کننده)، کربنات کلسیم و سیلیکات که ماده ساینده هستند، گلیسرول که به خمیردندان قوام ژل مانند می‌دهد و سولفات لاریل سدیم (SLS) ماده شوینده‌ای است که باعث کف کردن خمیر دندان می‌شود. افرادی که به طور مکرر به زخم‌ها و آفت‌های دهانی مبتلا می‌شوند، بهتر است از محصولاتی که حاوی SLS هستند اجتناب کنند چرا که برخی تحقیقات نشان می‌دهد که این ماده خطر زخم‌های دهانی را افزایش می‌دهد.

۴) توجه به مشکلات خاص دهان و دندان: افرادی که دچار مشکلات دهان و دندان هستند باید با توجه به مشکلات خود خمیردندانی انتخاب کنند که نیازهای خاص آنها را برطرف کند. به عنوان مثال برخی افراد ممکن است به خمیردندان‌های بی حس کننده نیاز داشته باشند. این خمیردندان‌ها شامل ترکیبات خاصی نظیر پتاسیم نیترات هستند که بخش هایی از دندان‌ها را مسدود می‌کند تا سیگنال‌های درد را متوقف کند.

۵) تصمیم گیری برای سفیدکنندگی خمیردندان: بسیاری از افراد خواهان لبخندی سفیدتر هستند و خمیردندان‌های سفیدکننده می‌توانند انتخابی موثر و مناسب برای داشتن دندان‌های سفید باشند. این محصولات حاوی مواد ساینده‌ای هستند که دندان‌ها را صیقل داده و لکه‌ها را از سطح دندان‌ها می‌زدایند. البته افرادی که دندان‌های حساسی دارند بهتر است از خمیردندان‌های سفیدکننده حاوی مواد شیمیایی استفاده نکنند زیرا این نوع از خمیر دندان‌ها می‌توانند حساسیت را بیشتر کنند. دندانپزشک می‌تواند در مورد گزینه‌های سفیدکننده‌ای که برای دندان‌های حساس ایمن هستند، توصیه‌هایی داشته باشد.

۶) استفاده از خمیردندان‌های تجویزی برای دندان‌های حساس: مسواک زدن برای افرادی که دندان‌هایی حساس دارند می‌تواند ناراحت کننده باشد. مصرف خوراکی‌ها و نوشیدنی‌هایی مانند بستنی و قهوه داغ نیز می‌تواند برای این افراد دردآور باشد. انواع خاصی از خمیردندان‌ها می‌توانند علایم حساسیت‌های دندانی را کاهش دهد. در صورتی که این خمیردندان‌ها موثر واقع نشد، مراجعه به دنداپزشک جهت تجویز محصولی قوی‌تر توصیه می‌شود.

۷) بررسی سطح سایشی خمیردندان (RDA): خمیردندان حاوی مواد ساینده‌ای برای تمیز و سفید کردن دندان‌هاست. سطح سایش خمیردندان که به عنوان RDA شناخته می‌شود در محصولات مختلف، متفاوت است. محصولات دندانی باید ۲۵۰RDA یا کمتر از آن داشته باشند چرا که سطوح بالاتر می‌تواند به دندان‌ها آسیب بزند و ایمن نیست.

افرادی که به طور مکرر به زخم‌ها و آفت‌های دهانی مبتلا می‌شوند، بهتر است از محصولاتی که حاوی SLS هستند اجتناب کنند چرا که برخی تحقیقات نشان می‌دهد این ماده خطر زخم‌های دهانی را افزایش می‌دهد

۸) توجه به کنترل جرم دندان‌ها: لایه‌ای از باکتری‌ها که پلاک نامیده می‌شود پیش و پس از مسواک زدن، سطح دندان‌ها را می‌پوشاند. هنگامی که این پلاک سخت شود به جرم روی دندان تبدیل می‌شود. حذف جرم دندان‌ها دشوار بوده و به ایجاد بیماری‌های لثه‌ای کمک می‌کند. بهداشت مناسب دهان و تمیز کردن منظم دندان‌ها می‌تواند به جلوگیری از تجمع جرم دندان‌ها کمک کند. افرادی که دندان‌هایشان جرم دارد باید به دندانپزشک مراجعه کنند و علاوه بر آن از خمیردندان‌های کنترل کننده جرم استفاده کنند. این خمیردندان‌ها حاوی مواد شیمیایی مانند “پیروفسفات” و “روی سیترات” هستند که از تجمع بیشتر جرم جلوگیری می‌کند.

۹) شناختن گزینه‌های طبیعی: محصولات خمیردندانی طبیعی معمولا فاقد فلوراید هستند. دندانپزشکان می‌توانند انواع طبیعی خمیردندان‌ها را به جای انواع رایج به ویژه برای افرادی که نسبت به مواد شیمیایی و فلوراید موجود در انواع رایج نگرانند، تجویز کنند. مواد طبیعی حاوی مواد ساینده مانند جوش شیرین (بی‌کربنات سدیم) می‌تواند جایگزین مواد شیمیایی باشد. جوش شیرین علاوه بر خاصیت سایندگی در رفع لکه‌های دندانی نیز موثر است. البته در استفاده از مواد طبیعی نیز باید جوانب مختلف مثبت و منفی بررسی شود.

۱۰) اجتناب از خمیردندان‌های شیرین: شکر به پوسیدگی دندان کمک می‌کند و به همین دلیل استفاده از خمیردندان‌های حاوی شکر توصیه نمی‌شود. به خصوص برخی خمیردندان‌های کودکان برای خوش طعم تر شدن حاوی مقادیر بالای شکر هستند.

۱۱) توجه به نیازها و ترجیحات شخصی: هر شخصی نیازها و ترجیحات مختلفی دارد. افراد به هنگام انتخاب خمیردندان‌ باید نیازهای خود و افراد دیگر خانواده را در نظر بگیرند. عوامل مهم دیگری که باید در انتخاب خمیردندان در نظر گرفت عبارت از هر گونه حساسیت نسبت به مواد تشکیل دهنده، تناسب محصول با نیازهای دندانی و میزان طراوت بخشی خمیردندان هستند.

به گزارش سایت تخصصی مدیکال نیوز تودی، با توجه به تعدد گزینه‌های مختلف خمیردندان‌های موجود در بازار و در صورتی که قادر به انتخاب خمیردندان مناسب خود نیستید با دندانپزشک خود در این مورد مشورت کنید. لازم به یادآوری است که خمیردندان تنها یکی از محصولات بهداشتی دهان و دندان بوده و سایر محصولات شامل مسواک، شوینده زبان و دهانشویه‌ها نیز از اهمیت به سزایی برخوردارند.

 

شما میتوانید انشاهای خود را به آدرس ایمیل enshasara.ir@gmail.com ارسال کنید تا با نام شما در سایت انشا سرا قرار بگیرد.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *