خواص سیب

انشا درباره خواص سیب

خواص سیب

مطالعات محققان وزارت كشاورزی آمریكا نشان می دهد كه خواص آنتی اكسیدانی و فیبر موجود در سیب، سبب سلامت مغز، قلب و كاهش وزن می شود.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، هر عدد سیب متوسط، حاوی چهار گرم فیبر و ۹۵ كالری است. این میوه خوشمزه منبع غنی ویتامین C و A‌ و مواد معدنی فسفر، پتاسیم، كلسیم و آهن است. در بسیاری از كشورها از جمله آمریكا، سیب پس از موز، دومین میوه محبوب محسوب می شود.

برخی از خواص این میوه شگفت انگیز عبارتند از :

* از آلزایمر جلوگیری می كند

تحقیقات نشان می دهد كه نوشیدن آب سیب سبب افزایش انتقال دهنده عصبی استیل كولین می شود و با آلزایمر و پیری مغز مبارزه می كند.

* از بروز پاركینسون جلوگیری می كند

فیبر موجود در سیب و خواص آنتی اكسیدانی آن از بروز بیماری پاركینسون جلوگیری می كند.

*از پوسیدگی دندان جلوگیری می كند و باعث سفیدشدن دندان می شود.

سیب نمی تواند جایگزی مسواك باشد ولی جویدن سیب سبب تحریك بزاق دهان می شود و با كاهش باكتری دهان، از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می كند.

*خواص ضد سرطانی دارد

مطالعات انجمن سرطان آمریكا نشان می دهد كه سیب حاوی تركیباتی به نام فلاونول است كه احتمال سرطان لوزالمعده را ۲۳ درصد كاهش می دهد. همچنین تركیبات موجود در پوست سیب فعالیت سلول های سرطانی كبد، روده بزرگ و سینه را كاهش می دهد. فیبر بالای موجود در سیب خاصیت ضد سرطانی فوق العاده ای، مخصوصا در روده بزرگ دارد.

* برای كلیه مفید است و از بروز دیابت نوع ۲ جلوگیری می كند

مصرف یك سیب در روز، احتمال دیابت نوع ۲ را ۲۸ درصد كاهش می دهد. سیب با فیبر بالای خود، عملكرد كلیه را بهبود می بخشد.

همچنین بخوانید: مقاله درمورد خواص گلابی

* سلامت قلب را تضمین می كند

فیبر موجود در سیب از تجمع پلاك در شریان ها جلوگیری می كند و تركیب فنولی موجود در پوست سیب، مانع از رسوب كلسترول در دیواره رگ ها می شود.

* جذب اكسیژن توسط ریه ها را افزایش می دهد

سیب حاوی یك آنتی اكسیدان به نام كورستین است كه باعث می شود ریه ها اكسیژن بیشتری جذب كنند.

* باعث سلامت مغز می شود

سیب از تخریب نورون ها جلوگیری می كند و باعث سلامت مغز می شود.

-باعث كاهش فشار خون می شود

-به كاهش وزن كمك می كند

-باعث كاهش كلسترول می شود

-احتمال سكته مغزی را كاهش می دهد

-از تشكیل سنگ كیسه صفرا جلوگیری می كند

-مانع از یبوست می شود

-سندرم روده تحریك پذیر را درمان می كند

-احتمال بواسیر را كاهش می دهد

-مواد سمی را از كبد خارج می كند

-خوردن پنج سیب در هفته احتمال آسم را كاهش می دهد

-میزان آب بدن را افزایش می دهد

-سبب كاهش بیماری های پوستی می شود

-از تشكیل سنگ كلیه جلوگیری می كند

-خاصیت سم زدایی دارد

-از جذب سرب و جیوه توسط بدن جلوگیری می كند

-به رفع تشنگی كمك می كند

-سبب افزایش استقامت ورزشكاران می شود

-سیستم ایمنی بدن را تقویت می كند

-احتمال ابتلا به آب مروارید را كاهش می دهد

شما میتوانید انشاهای خود را به آدرس ایمیل enshasara.ir@gmail.com ارسال کنید تا با نام شما در سایت انشا سرا قرار بگیرد.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *